icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat
Blog 26/10/2019

Benieuwd hoe deelname aan de TFCE nou écht is? Silke vertelt het je!

silke

Eindelijk! Na een lange zomervakantie stond ik te trappelen om mijzelf weer nuttig te maken en wel bij mijn eerste ‘echte’ baan als L&D consultant in de TriamFloat Consultancy Experience (TFCE). Met hoge verwachtingen en stiekem wat zenuwen of die verwachtingen waargemaakt konden worden, was het 2 september zo ver.

QoppoConsult
Silke Dekker /
L&D Consultant

Na een strak georganiseerde selectiedag is de ontvangst op dag 1 net zo professioneel, met de Business Managers en buddy’s die ons welkom heten. Een inkijkje in het programma voor komend half jaar maakt mijn hoge verwachtingen al waar: er staat ons een flinke dosis aan trainingen, intervisie en leermomenten te wachten. Met 7 minstens zo enthousiaste mede-TFCE’ers heb ik een fijne start en voel ik mij al snel op mijn gemak.

De online onboarding en vele kennismakingsgesprekken zijn een rustig begin, maar we mogen ook al gelijk het werkveld in; de beste manier om collega’s en klanten te leren kennen. In één week tijd ben ik bij het MBO College Airport, de NVWA, Schiphol en Rijkswaterstaat geweest, om te ontdekken dat elke locatie een andere werkomgeving, opdracht en dynamiek te bieden heeft. Precies wat het werk als L&D consultant zo boeiend maakt! Alle collega’s ontvangen mij met open armen waardoor ik meteen ervaar hoe leuk TriamFloaters zijn: open, nieuwsgierige professionals die veel waarde hechten aan samenwerking en kennisdeling.

Wat mij duidelijk is geworden na één week TriamFloat is dat ik enorm veel van mijn nieuwe collega’s ga leren. Dit niet alleen door het talent wat er in huis is, maar vooral omdat iedereen er zo veel plezier in heeft om kennis en kunde met elkaar te delen. Na een vliegende start ben ik heel benieuwd wat mijn eerste opdracht mij te bieden heeft. Ondanks dat het gevoel van net-afgestudeerde-weinig ervaren-starter mij soms nog bekruipt, weet ik in ieder geval dat er een leger aan hulp en vertrouwen achter mij staat. Hoe mooi is dat!

Overzicht blogs
QoppoConsult
Silke Dekker /
L&D Consultant

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!