icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat
Blog 19/08/2019

De eerste werkweek bij TriamFloat - door de ogen van een TFCE’er

tfce

De TriamFloat Career Experience (TFCE) 2019 is gestart! Samen met Charlotte, Esmee, Daniëlle, Anne, Denise en Silke ben ik (Lisa) aan dit traject begonnen. Op maandagochtend 2 september werden wij warm ontvangen met een introductie, een bos bloemen en een goedgevulde, groene tas. Elena sloot op woensdag aan bij de TFCE. Inmiddels zit de eerste werkweek erop. In deze blog vertel ik je meer over mijn eerste ervaringen en indrukken bij TriamFloat.

Lisa Silva Kas
Lisa Silva Kas /
L&D expert

De eerste week stond in het teken van kennismaken en onboarden. Niet alleen kennismaken met TriamFloat als bedrijf, maar ook met de Business Managers, buddy’s en andere collega’s. Het viel mij direct op dat TriamFloat gekenmerkt wordt door een open cultuur: collega’s zijn heel enthousiast en behulpzaam. Hoewel iedereen op verschillende plekken werkzaam is, zijn collega’s makkelijk en goed te bereiken.

Daarnaast merkte ik dat kennisdeling binnen TriamFloat hoog in het vaandel staat. Leren van elkaar is heel gebruikelijk en dat is ook de kracht van het bedrijf. Binnen de TFCE vindt kennisdeling onder andere plaats in workshops. Op dinsdagmiddag 3 september stond de eerste workshop op het programma. Deze workshop werd gegeven door Mariëlle en Romke, allebei collega-experts. Het doel van deze workshop was om ons voor te bereiden op het eerste klantgesprek. Hierdoor kreeg ik een beter inzicht in de verschillende klantgesprekken.

Al met al heb ik het idee dat ik in deze eerste week redelijk wegwijs ben geworden in de organisatie van TriamFloat. Ik heb al met veel collega’s kunnen kennismaken, waardoor ik ook al een beeld heb kunnen vormen over de verschillende opdrachten en organisaties waar TriamFloat bij betrokken is. Nu kijk ik uit naar alle workshops die de TFCE nog te bieden heeft en naar mijn eerste opdracht!

Overzicht blogs
Lisa Silva Kas
Lisa Silva Kas /
L&D expert

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!