icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat
Blog 29/04/2021

"De TFCE is ideaal om je als expert te ontwikkelen"

Tom TFCE

Pff, het was wel even spannend na de (online) selectiedag en de pitch op kantoor. Samen met een hoop andere enthousiaste young experts gingen we “de strijd” met elkaar aan en wát was ik opgelucht toen ik het belletje kreeg dat ik met nog 7 anderen was geselecteerd voor de TriamFloat Career Experience (TFCE). Op 1 april zouden we starten. Nu maar hopen dat dit geen grap is...

Tom
Tom Speek /
L&D expert

Maar nee hoor. Op 1 april werden we fijn onthaald door de Business Managers en de buddy’s én een lekker stukje taart. Na een warm welkom kregen we informatie over TriamFloat en de mensen die er werken, werden we met onze buddy’s op pad gestuurd om bij te praten over koetjes en kalfjes, de organisatie en hoe alles werkt. Na een enerverende dag stapte ik weer in de auto, naar het verre Enschede.

Nu, drie weken later, bekruipt mij het gevoel alsof ik al langer bij TriamFloat werk. Ik weet natuurlijk nog niet alle ins en outs, maar ik voel me al lekker op mijn plek en onderdeel van het meubilair. Dat kenmerkt TriamFloat ook wel. Ondanks dat het een zeer professionele organisatie is, ligt er toch ook een grote focus op ‘de mens’ binnen die organisatie. En dat wordt volop uitgestraald door de sfeer en de activiteiten die er worden georganiseerd (of in het geval van een Escape Room, níet worden georganiseerd).

Tijdens mijn eerste drie weken hebben we als TFCE’ers al deel mogen nemen aan een hoop interessante trainingen en workshops die ons later in het werk als consultant erg gaan helpen, bijvoorbeeld hoe je het beste een pitch kunt voorbereiden of hoe het ADDIE-model nou precies in elkaar zit. En we zullen alleen nog maar meer van dit soort trainingen krijgen, ideaal om je als expert te ontwikkelen.

En wat mij nog het meeste is bevallen bij TriamFloat is de openheid en gezelligheid onder mijn (nieuwe) collega’s. Ik heb direct gemerkt dat iedereen voor elkaar klaarstaat en dat je met vragen overal terecht kunt. Kennisdeling staat hoog in het vaandel en het geeft een fijn gevoel om als starter zo'n grote achterban (met kennis) te hebben.

Straks snel aan de slag bij mijn eerste opdracht bij Nedap. Klein beetje spannend, maar dat komt dus dankzij al het bovenstaande helemaal goed!

overzicht blogs
Tom
Tom Speek /
L&D expert

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!