icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat
Blog 06/12/2018

De week van Catrina van Paradijs, consultant Learning & Development

Triamfloat

Consultant bij TriamFloat, Catrina van Paradijs, geeft je een kijkje in haar zakelijke leven.

Maandag
Samen met de productowner bij NS Leercentrum gewerkt aan het ontwerp van het onboarding programma. Inspirerend! Hoe cool zou het zijn als nieuwe medewerkers bij NS via een virtuele leerbeleving (VR) kennismaken met wat er gebeurt en wie er allemaal werken op de grote treinstations? (Inmiddels akkoord gekregen van de stakeholder op het ontwerp, gaaf om met VR aan de slag te gaan!)

Dinsdag
W
at hebben vrij koe verkeer, oxytocine en multiple choice vragen met elkaar te maken? Een dagje onderwijskundige ondersteuning bieden bij het maken van examens voor het certificeren van dealers van melkrobots over de hele wereld. Bekijk de video. 

Woensdag en donderdag
My weekly Fontys International Business School days in Venlo! Voor een langere periode werk ik twee dagen per week op de afdeling kwaliteitszorg en internationalisering om het team te ondersteunen bij het opstellen en invoeren van vernieuwd toetsbeleid. Eigenaarschap, de balans tussen formatief en summatief toetsen en de introductie van beroepsproduct als toetsinstrument zijn de belangrijkste issues. En natuurlijk is de aankomende accreditatie regelmatig onderwerp van gesprek. Het komt daarom extra goed uit dat ik mijn opleiding tot secretaris voor de NVAO net heb afgerond.

Vrijdag
Mijn part time dag gebruik ik deze keer om de maandelijkse urenregistratie te doen en om even uit de waan van de dag te stappen. Met een muziekje op de achtergrond neem ik tijd voor het lezen van onlangs (of langer geleden…) aangeschafte vakliteratuur. Na nog een paar huishoudelijke klusjes gedaan te hebben, sluit ik de dag af met een intensieve spinning les bij de sportschool.

Overzicht blogs

Ook interessant?

De consultants van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!