icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat
Blog 06/06/2019

Heb jij je al aangemeld voor de TriamFloat Consultant Experience?

TFCE

De afgelopen weken hebben we behoorlijk wat geluid gemaakt rondom de TFCE, oftewel de TriamFloat Consultant Experience. Het traject voor als je (bijna) bent afgestudeerd en een passie hebt voor leren. Dat bijna afgestudeerd zijn kost veel energie en focus: heb je al nagedacht over wat je straks gaat doen met je diploma?

Wat kan TriamFloat mij bieden?
Bij TriamFloat krijg je 2 banen tegelijk! Je bent onderwijskundige en je bent consultant! En om maar direct duidelijk te zijn, dat onderwijskundige element gaat helemaal goedkomen, je bent niet voor niets straks afgestudeerd!

En dat gedeelte consultancy dan?
Consultant zijn is een vak apart, een vak waarbij je een ster bent in communiceren, beïnvloeden, stakeholders moet managen en telkens jezelf bewust bent van je (eerste) indruk die je achterlaat. Maar consultant zijn brengt ook mee dat je goed luistert, flexibel bent en denkt in oplossingen.

In de basis zijn deze skills misschien al zichtbaar bij jou, wij gaan ze in de TFCE verder onder de loep nemen!

Hoe gaan jullie dit doen?
We bieden jou een periode van 6 maanden aan met direct een gave opdracht bij één van onze klanten. Tijdens deze opdracht kom je gemiddeld 1 dag per week naar Utrecht voor trainingen en workshops. Dit alles staat in het teken van het vergroten van jouw consultancy skills.

Wat voor trainingen & workshops?
Denk aan de volgende trainingen: aan de slag bij de klant, presenteren en profileren, socratische gesprekstechnieken en stakeholdermagement.

Wat zijn verder nog kenmerken van de TFCE?
Naast het feit dat je direct op opdracht gaat, ben je ook vanaf dag 1 volwaardig consultant. Je bent geen trainee, je bent ook niet junior of starter, je bent direct consultant. De opdracht die je krijgt bij één van onze klanten is altijd samen met een andere TriamFloater en heeft duidelijke kaders. Tijdens je opdracht heb je nauw contact met je persoonlijke buddy, je Business Manager en heb je intervisie.

Wat nu? Solliciteren!
Ben je bijna afgestudeerd in de richting van Onderwijskunde, Onderwijs wetenschappen of Learning & Development in Organisations? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar mij!

Er was toch iets met een selectiedag?
Dat klopt! 25 juni organiseren wij een selectiedag om kennis te maken met jou als persoon en met jouw onderwijskundige blik. We maken er een leuke dag van en na afloop weet je direct of je mag starten met deze mooie ervaring.

Stuur vandaag nog je motivatiebrief & CV naar Tim.Wassen@triamfloat.nl

Je mag Tim ook bellen als je nog vragen hebt over de TFCE, via 06 - 304 327 34

Overzicht blogs

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!