icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat

De keynote speaker van het TriamFloat-congres is bekend: Suzanne van Hoeven!

triamfloat

Op donderdag 26 november organiseert TriamFloat een online Herfstcongres, exclusief voor Learning & Development professionals.

Inmiddels is de keynote speaker bekend: Suzanne van Hoeven, Teamcoördinator onderwijs en ontwikkeling bij de Veiligheidsregio Haaglanden. Suzanne vertelt kort iets over zichzelf én haar bijdrage aan het congres.

Mijn naam is Suzanne van Hoeven en ik ben werkzaam bij de Veiligheidsregio Haaglanden. De Veiligheidsregio Haaglanden regelt de dagelijkse brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening en organiseren de 112-meldkamer van de brandweer en ambulance. Wij hebben daarmee één doel: een (brand)veilige regio Haaglanden.

De vakbekwaamheid van onze medewerkers is hierbij essentieel. Als teamleider vakbekwaamheid zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat we mooie opleidingen verzorgen: warm of koud, samen of individueel, op locatie of vanuit huis, digitaal of klassikaal.

Tijdens de bijeenkomst zal ik ingaan op de impact van corona op onze activiteiten binnen de Veiligheidsregio Haaglanden maar vooral ook met het vakbekwaam worden én blijven.

Hoe zien onze maatregelen eruit? Hoe maken we de omslag naar het online leren? En waar zitten de knelpunten?
Suzanne van Hoeven / Veiligheidsregio Haaglanden

Benieuwd naar het verhaal van Suzanne? Schrijf je in voor het congres "Het nieuwe L&D? Leren op afstand, zonder afstand"! 

Meer informatie

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!