icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat
Whitepaper 13/07/2020

Download de Whitepaper: Hoe 'onboard' je een nieuwe medewerker?

TriamFloat

Hoe kun je ervoor zorgen dat nieuwe medewerkers de benodigde kennis, vaardigheden en gedragingen opdoen om zo snel mogelijk effectief mee kunnen werken in en aan een organisatie? En hoe verbind je nieuwe medewerkers voor een langere periode aan de organisatie? Wellicht zijn dit herkenbare vragen binnen jouw organisatie rondom het inwerken van nieuwe medewerkers. In de Whitepaper Hoe ‘onboard’ je een nieuwe medewerker? Aan de slag met de 5 C’s lees je meer over ‘onboarding’.

Onboarding is een efficiënte aanpak voor het aanhaken van nieuwe medewerkers, gericht op een combinatie van leerinterventies, verspreid over een langere periode. Een gedegen onboarding draagt bij aan het creëren van professionele en zelfstandige medewerkers die zich verbonden voelen met de organisatiecultuur en -doelen.

Ben je benieuwd naar hoe je een gedegen, effectieve onboarding in kan richten? In de whitepaper lees je wat onboarding is, waarom het belangrijk is om hier aandacht voor te hebben en wat het oplevert. Daarnaast lees je over de vijf bouwstenen (5C’s) die belangrijk zijn bij de opbouw van een succesvolle onboarding. Verder beschrijven we welke tijdsperioden en randvoorwaarden van belang zijn binnen een onboarding. En uiteraard geven we je ook praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Nieuwsgierig geworden? Download dan de Whitepaper.

triamfloat
Daniëlle Roodbol /
L&D expert

Download de Whitepaper

Vraag de whitepaper aan en ontvang het document op het opgegeven e-mailadres

Download de infographic

Onboarding in een notendop / pdf - 56.91 KB

triamfloat
Daniëlle Roodbol /
L&D expert

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!