icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Triamfloat

Hoogopgeleide onderwijskundigen met een hands on mentaliteit

learning & development

Onze consultants zijn inzetbaar in diverse rollen

Onze professionals werken voor alle branches in tal van functies: van L&D-adviseur en learning specialist tot hoofd Opleidingen, van projectleider tot ontwerper/ontwikkelaar, van toetsdeskundige tot medewerker kwaliteitszorg en van onderzoeker tot beleidsmedewerker. TriamFloat vult deze vraagstukken op detacheringsbasis in.

Onze themagroepen

Onze expertises

TriamFloat maakt zich sterk voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Daarom zorgen wij er ook voor dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Voor de groei van jou en onze organisatie. De onderwijskundige dienstverlening van TriamFloat is onder te verdelen in drie expertisegebieden:

Werkzaam in het hele land

Dagelijks zijn zo’n 80 consultants van TriamFloat aan het werk bij opdrachtgevers, verspreid over het hele land. Ze worden aangestuurd door een team van Business Managers. Zij bekijken, in overleg, welke consultant het beste past bij de vraag én de organisatie. Zowel hun expertise als persoonlijkheid moet geknipt zijn voor de opdracht. Een goede klik is de basis van ons werk. Zo komen we door de juiste samenwerking tot doordacht maatwerk. TriamFloat werkt niet met standaardoplossingen. Onze oplossingen zijn vaak verrassend en altijd afgestemd op de situatie bij de opdrachtgever.

Maak kennis met onze themagroepen

Onze nieuwsgierige L&D’ers sluiten zich hierbij aan en gaan met een bepaald onderwerp aan de slag. Hierdoor ontwikkelen zij nieuwe kennis en vaardigheden, toepasbaar in hun dagelijkse werk als consultant.

Bekijk de thema's

Detachering

Wij zijn gewend om voor een korte of langere periode aan opdrachtgevers verbonden te zijn. Zo worden wij ingezet voor het opvangen van langdurig verlof of zwangerschapsverlof. We zijn gewend om aan grote en complexe opdrachten of projecten te werken.

op kantoor

De consultants van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!