icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat

Is het TriamFloat werk- en leerprogramma iets voor jou?

E-learning Compliance

Het TriamFloat werk- en leerprogramma is een uniek traject van één jaar, waarbij je als net afgestudeerde onderwijskundige de kans krijgt om als volwaardig TriamFloat-consultant een onderwijskundige opdracht uit te voeren bij een van onze klanten. Door de opzet van het werk- en leerprogramma is er veel tijd gereserveerd om te leren in de praktijk, van zowel de klant als onze eigen ervaren consultants. Daarnaast bieden we externe trainingen gericht op consultative skills en jouw ontwikkeling als professional.

Studeer jij deze zomer af en wil je daarna aan de slag als onderwijskundig consultant bij TriamFloat? Dan willen we je van harte uitnodigen voor de selectiedag. Tijdens deze dag maak je kennis met onze collega’s en ga je aan de slag met verschillende opdrachten. Op deze manier krijg jij een inkijkje in het dagelijks leven van een TriamFloater.

TriamFloat
Annick Groot /
Business Manager

Wat kun je verwachten van het werk- en leerprogramma?

Business Manager Annick Mol: "Eigenlijk solliciteer je bij TriamFloat op twee banen tegelijk, die van onderwijskundige en die van consultant. Het onderwijskundige gedeelte zit over het algemeen wel goed, je bent immers niet voor niets afgestudeerd in dit vakgebied. Als je bij ons start word je begeleid in hoe jij al deze kennis in de praktijk gaat brengen, denk daarbij aan een buddy en workshops door ervaren collega’s.”

“Dan de rol van consultant; een rol die divers is, veel dynamiek kent en altijd uitdagend is. Hierbij zijn gespreks- en presentatievaardigheden cruciaal, je bent namelijk continu met je opdrachtgever en inhoudsdeskundigen aan het afstemmen over de leeroplossingen die jij ontwerpt en ontwikkelt. Dat is best spannend! Binnen het werk- en leerprogramma investeren we dan ook in deze vaardigheden, bijvoorbeeld door externe trainingen en begeleide intervisie.”

"Tijdens het traject ga je veel leren door te doen; ‘learning by doing’, want we hebben al snel een opdracht voor jou. Een opdracht bij één van onze klanten die het fijn vinden om een jonge onderwijskundige met een frisse blik in te zetten, én die tijd en ruimte heeft om jou in de praktijk te begeleiden. Deze klant begrijpt dat jij nog aan het leren bent en daar tijd voor nodig hebt. Je krijgt een gekaderde opdracht en bij voorkeur voer je deze samen met een collega TriamFloater uit.”

Kom naar onze selectiedag

Is het TriamFloat werk- en leerprogramma iets voor jou? Kom dan naar de selectiedag. Als zowel jij als wij na de selectiedag enthousiast zijn, volgt er alleen nog een arbeidsvoorwaardengesprek en start jij na de zomer met een nieuwe baan als consultant!

Heb je nog vragen? Mail ze dan gerust. 

Bekijk de vacature

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!