icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Triamfloat

De voordelen van de Midlance-constructie

midlancer

Je geniet van de vrijheid die je als freelancer hebt. Je bent op jouw manier met je werk bezig. Wat je minder vindt zijn de ‘bijzaken’ zoals acquisitie en de administratie. Daar gaat stiekem veel tijd in zitten. Het zou mooi zijn als dat anders kan worden opgelost. Dat is precies wat we doen bij onze midlancers. Alle bijkomende commerciële en administratieve taken halen we bij je weg. We zorgen ervoor dat je volledig met je werk bezig kunt zijn.

Verbinding met collega's

De sterke binding met collega’s is een drijvende kracht in het succes van ons bedrijf, we zoeken dit op langs de lijn van de inhoud en ook op het sociale vlak. Je doet zelfstandig mooie en uitdagende opdrachten en hebt een back up het gebied van onderwijskundige inhoud en consultative skills bij al je collega’s. Kernwoorden die ons DNA beschrijven zijn: thuiskomen, delen (brengen en halen), inhoud en passie. Samen werken wij aan ons onderwijskundig marktleiderschap!

Voor mij is midlancen dé perfecte middenweg tussen loondienst en freelancen.
Marieke Megens / Onderwijskundige bij TriamFloat

Meegroeien met de laatste ontwikkelingen

Je wilt goed zijn in je vak. Meegroeien met nieuwe ontwikkelingen. Bijvoorbeeld door trainingen en/of opleidingen te volgen. Dat kost tijd en geld 

Kennis delen is onze 2e natuur 
Als midlancer ben je in dienst van een bedrijf waar je samenwerkt met collega´s en vakbroeders. Er is intern veel kennis en ervaring aanwezig. Opleidingen kopen we collectief in. We zorgen dat die opleidingen of trainingen haarfijn aansluiten op jouw vakgebied en interesses. 

"Ik had behoefte aan vrijheid en koos daarom midlancen!"
Midlancer.nl

"Ik had behoefte aan vrijheid en koos daarom midlancen!"

Aan het woord is Anneloes de Kok, een ervaren consultant op het gebied van Learning & Development en verbonden aan TriamFloat. Toen Anneloes tijdens haar sollicitatiegesprek voor het eerst over midlancen hoorde, was zij zeker geïnteresseerd. “Maar ik koos er in eerste instantie niet voor, omdat ik geen overhaaste beslissingen wilde nemen. Ik wilde eerst zeker weten of deze manier van werken bij mij past.”

Lees het interview op midlancer.nl

TriamFloat is altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste onderwijskundigen. Kom je een keer kennismaken?