icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
"Lerend spreekuur (op afstand)": stel nu jouw vraag aan onze professionals Lees meer
Werken bij Triamfloat
Nieuws 05/02/2020

5 vragen aan Rob de Rijke: onze nieuwe L&D Consultant

TriamFloat

Maak kennis met Rob: onze nieuwe collega van TriamFloat. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Rob en ik werk als L&D Consultant bij TriamFloat. Ik heb sinds eind vorige eeuw veel verschillende rollen vervuld in het onderwijs werkveld, van basisschoolleraar tot adviseur in het bedrijfsleven. Ik ben een geboren en getogen Zeeuw en kom nog steeds graag in Zeeland. Vooral in de zomer is het heerlijk daar en vind je me veel op het strand. Sinds kort hebben we een huisje in Spanje dus daar zal ik ook vaak lekker de zon en zee opzoeken! Ik woon nu in Rotterdam, ben getrouwd en heb een dochter Linde (10 jaar) en een zoon Wick (8 jaar).

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Ik help graag en ik vind het geweldig als mensen, processen of bedrijven beter gaan werken met mijn onderwijskundige adviezen.

Waarom heb je gekozen voor TriamFloat?
De veelzijdigheid aan opdrachten spreekt me heel erg aan en de daarbij behorende professionele organisatie en achterban. Ik vind het prettig om mijn kennis te delen dan wel te leren van anderen.

Wat is jouw persoonlijke motto?
“Life’s what you make it!” Luister maar eens naar het liedje! Het is van TalkTalk.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Naar sparren met mede onderwijskundigen, de diversiteit in de verschillende opdrachten en bezig te zijn met alle aspecten die de onderwijskundige wereld te bieden heeft! 

Overzicht nieuws
TriamFloat
Rob de Rijke /
L&D Consultant

De consultants van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!