icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat
Nieuws 08/07/2022

Geslaagde selectiedag TriamFloat Career Experience (TFCE)

tfce

Maandag 27 juni was het weer zover: de befaamde TFCE-selectiedag werd gehouden! TFCE staat voor TriamFloat Career Experience: een uniek werk- en leerprogramma - vergelijkbaar met een traineeship - van 1 jaar. In dit jaar krijgen net afgestudeerde onderwijskundigen de kans krijgen om als volwaardig TriamFloat-expert een onderwijskundige opdracht uit te voeren bij een van onze klanten.

triamfloat
tfce

Onderwijskundigen uit het hele land
Enthousiaste, (bijna) afgestudeerde onderwijskundigen uit alle hoeken en gaten van het land kwamen naar Utrecht om zichzelf te presenteren bij TriamFloat. En dat hebben ze gedaan! Of het nu tijdens de speeddate was, de casus of presentatie, de kandidaten gingen ervoor. De aftrap werd verzorgd door Business Manager Annick Mol. Ze vertelde meer over het werken bij TriamFloat, namelijk dat je als onderwijskundige maar ook als consultant aan de slag gaat bij mooie opdrachtgevers in alle branches. Waarom de TFCE zo’n waardevol jaar is als starter? Je krijgt echt een opleiding ‘on the job’, je mag leren vallen en weer opstaan, maar bovenal je ontwikkelen als onderwijskundig consultant.

Fijne sfeer en betrokkenheid
Kenmerkend van de TFCE-selectiedag is de fijne sfeer, de betrokkenheid van TriamFloaters en de zorgvuldige observaties en feedback. Want onze drijfveer achter de selectiedag is om kandidaten hoe dan ook met nieuwe inzichten over zichzelf het pand te laten verlaten.

Zes nieuwe collega's
We zijn blij zes nieuwe TFCE-collega’s te mogen verwelkomen na de zomer. Voor de meesten hun eerste echte eerste baan bij een werkgever. Met elkaar gaan we deze nieuwe collega’s een hele mooie, uitdagende tijd bieden het komende jaar! Benieuwd hoe ze het jaar gaan ervaren? Houd dan ons Instagram-account in de gaten.

Overzicht nieuws

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!