icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat
Nieuws 31/05/2021

Hoe is het écht om Business Manager te zijn bij TriamFloat? Baukje vertelt het je

Baukje

Baukje Sijpkens is sinds acht jaar Business Manager bij TriamFloat en maakt deel uit van een zeskoppig team, wat verder bestaat uit Remco Lieon, Tim Wassen, Steffi Waslander, Irene Hazelaar & Annick Mol. Omdat er een interessante vacature openstaat, vroegen we Baukje alle ins & outs van haar rol als Business Manager.

Jullie zoeken een nieuwe collega?
"Ja, we zijn op zoek naar een zevende Business Manager die ons team komt versterken. Iemand die het leuk vindt om samen te werken, niet alleen met ons, maar ook met alle -inmiddels vijfenzeventig- L&D-consultants van TriamFloat.”

Baukje vervolgt: “Het is een heel dynamische, maar ook best pittige baan. Je bent een echte allrounder, iemand die makkelijk schakelt en veel ballen in de lucht houdt. We regelen namelijk veel zelf, van begeleiding en opleiding van de consultants, het organiseren van events tot -niet onbelangrijk- de sales: het zorgen voor voldoende opdrachten voor onze consultants die zowel uitdagend als voldoende onderwijskundig inhoudelijk zijn. Dat alles moet bij je passen en je energie geven.”

Waar krijg jij energie van?
"Ik word blij van het verbinden van een mooie opdracht aan de juiste consultant. Maar ook van collega’s die een opdracht afsluiten en met veel egards afscheid nemen. Dan is onze missie geslaagd. Het klinkt als een cliché, maar het allerleukste aan mijn werk is het menselijke aspect.”

Bij TriamFloat is er veel oog voor de mens!
Baukje / TriamFloat

“Ik heb vanaf het begin geleerd om alles in mijn hoofd op te slaan. Ik weet precies welke consultant bij welke opdrachtgever zit en hoeveel uur precies. En ook hoe de thuissituatie van diegene eruitziet. Het hoe, wie, wat en waar zit in mijn systeem: het fijne is dat je hierdoor als een schaker vooruit kan denken”.  Lachend: “Hoewel het met inmiddels 75 consultants wel een stuk lastiger is om alle ins en outs te onthouden.”

In die acht jaar heb je het bedrijf flink zien groeien..
“Jazeker, maar in de kern is veel hetzelfde gebleven. Het is knap dat we ook met 75 man die warme, sociale cultuur hebben kunnen behouden. Dat is uitzonderlijk voor een bedrijf in consultancy, want meestal zijn we buiten de deur.”

“Het is zo leuk om te zien dat iedereen zoveel oprechte interesse in elkaar heeft. Als je bijvoorbeeld een vraag op Yammer (red: bedrijfs-Linkedin) zet, krijg je van alle kanten antwoord en hulp. Ook kraammanden -waar je een cadeautje in kunt doen voor de pasgeboren baby- worden trouw tot het nokje toe gevuld. Ook tijdens de gehele Corona pandemie is er nog steeds veel en nauw contact, ook al is het op afstand.”

“Binnen ons MT zijn we naast open en betrokken ook scherp naar elkaar. We durven elkaar feedback te geven. Dat is misschien niet altijd leuk, maar het tilt je naar een hoger niveau. Daarnaast helpen we elkaar om in balans te zijn en te blijven. En is er altijd tijd en ruimte voor een geintje.”

Wat wil je sollicitanten meegeven?
“Als je hier komt werken, kom je niet alleen in een warm bad terecht, maar heb je écht een dynamische en uitdagende baan. Deze rol verveelt niet snel: het is een mooie mix van leidinggeven, bedrijfsvoering én sales.”

“Als je alleen maar van sales houdt, moet je hier niet komen werken. Als je met name de inhoud van L&D interessant vindt, zou ik ook verder zoeken. We zoeken echt een commerciële ondernemende manager met affiniteit met ons vakgebied.”

Word jij de nieuwe collega van Baukje?

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!