icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 03/02/2022

“Ik heb zin om alles te ontdekken en mijn eigen draai te vinden”

tfce

Het L&D Boost Program is een uniek traject dat pas afgestudeerde onderwijskundigen de kans geeft om direct te starten als consultant. De expert gaat als volwaardig L&D Talents expert een onderwijskundige opdracht uitvoeren bij één van onze opdrachtgevers, en krijgt daarbij alle begeleiding die hij of zij nodig heeft. Daarnaast is er veel tijd gereserveerd om te leren in de praktijk. Michelle Kromojahjo is sinds februari van dit jaar onze nieuwe collega in het L&D Boost Program.

Kennismaking
“Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd. Ik heb in Utrecht de master Educational Sciences, oftewel Onderwijswetenschappen, afgerond. Tijdens die master volgde ik een workshop die werd gegeven vanuit L&D Talents. Als onderdeel van mijn studie werkten we ook al regelmatig aan praktijkcases van L&D Talents. Dat kwam omdat een van onze docenten ooit bij L&D Talents werkte. Zij heeft mij indirect heel enthousiast gemaakt. Toen ik na mijn afstuderen het programma zag, leek dat me ideaal. Het omvatte alles wat ik had gezien en waar ik zo enthousiast over was, dus toen heb ik gesolliciteerd.”

Pittige selectiedag
Na Michelle’s sollicitatie volgde eerst een online kennismaking waarin meer werd uitgelegd over het programma concept. Daarna volgde de selectiedag. Michelle: “Ik vond de dag achteraf best wel pittig, maar ik heb er wel heel veel van geleerd. Ik vond het ook heel leuk om te doen. We kregen verschillende opdrachten, dus zo kreeg ik gelijk een kijkje in het werk en het leven van een expert bij L&D Talents. Het gaf een heel realistisch beeld en ik werd er gelijk heel enthousiast van. Ik hoopte dan ook echt dat ik geselecteerd zou worden.”

Eerste opdracht
Binnenkort begint Michelle aan haar eerste opdracht als L&D Talent expert. “Ik mag een opdracht doen bij Stichting Bodembeheer Nederland. Een collega heeft daar al eerder een opdracht gedaan en die heeft daar een leerplatform neergezet. Ik mag dat platform nu gaan vullen met e-learnings waar de mensen mee aan de slag kunnen. Ik heb er echt zin in om met iedereen in gesprek te gaan, meer te leren over de inhoud en met hen samen een mooie e-learning omgeving te bouwen.”

Lekker ontdekken
Michelle kijkt er naar uit om alle collega’s te leren kennen, maar ook om in de praktijk aan het werk te gaan. “Daarom vind ik het zo fijn dat je als expert gelijk een echte opdracht krijgt. Daarnaast volg ik workshops en ga ik de dingen leren in de praktijk. Ik heb zin om alles te gaan ontdekken en te ervaren en daarin zelf mijn eigen draai te vinden.”

Overzicht nieuws
TriamFloat
Michelle Kromojahjo /
L&D expert

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!