icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat
Nieuws 06/09/2021

"Ik zie het als uitdaging om iedereen binnen een organisatie aan het leren te krijgen"

Annemarie

Een oude bekende is terug: Annemarie van Bemmel. Na een aantal jaar "vast" bij een bedrijf te hebben gewerkt, borrelden de consultancykriebels weer op. Ze stelt zich aan ons voor!

"Mijn naam is Annemarie van Bemmel, al van jongs af aan wilde ik juffrouw op een basisschool worden. Na de middelbare school was de pabo daarom een logische stap. Na het afronden van deze studie wilde ik graag meer verdieping en besloot in Onderwijskunde te gaan studeren. Tijdens deze studie ben ik aanraking gekomen met het leren binnen organisaties en ben ik daar verder mee gegaan. Op de basisschool kom ik ook nog heel regelmatig maar dan om mijn 3 kinderen (Jasmijn, Lucas en Féline) naar school te brengen. Samen met mijn man Reinier en onze kinderen woon ik in Amersfoort.

Leren doen we iedere dag en toch zeggen sommige mensen in organisaties dat ze niks meer te leren hebben. Ik zie het als een uitdaging om iedereen binnen een organisatie aan het leren te krijgen op een manier die aansluit bij het werk en past bij de persoon.

TriamFloat is voor mij geen onbekende. Na mijn studie onderwijskunde ben ik in 2005 bij (toen nog alleen) Float gaan werken. Ik heb daar 9 jaar met heel veel plezier gewerkt, maar wilde op een gegeven moment ook ervaren hoe het is om me fulltime te verbinden aan een organisatie. Dat kon bij Philadelphia en ik heb daar met heel veel plezier kunnen bouwen aan ‘het leerhuis’. Toch lonkte na 6,5 jaar het werken als consultant weer. Het telkens bij verschillende organisaties van toegevoegde waarde kunnen zijn, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe dingen leren, daar krijg ik energie van! En waar kan dat nou beter dan bij TriamFloat!

In mijn vrije tijd speel ik in een musical bij de Springplank in Amersfoort. Mijn dochter werd lid van de springplank en ik zag hoeveel het haar heeft gebracht aan plezier en persoonlijke groei. Dat wil ik ook, dacht ik. Het is heerlijk om met elkaar te zingen, te dansen en als groep te werken naar een voorstelling.

Ik kijk er naar uit om mijn nieuwe collega’s bij TriamFloat te ontmoeten en van hen te leren. En om voor nieuwe klanten aan de slag te kunnen gaan en binnen die organisaties leren aantrekkelijk te maken voor de medewerkers."

Overzicht nieuws

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!