icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat
Nieuws 04/05/2023

Kom naar de Inhousedag van TriamFloat op 2 juni 2023

TriamFloat

Studeer jij bijna af als onderwijskundige? En ben je op zoek naar een baan waarin je je verder kunt ontwikkelen? Kom dan op 2 juni 2023 naar de Inhousedag van TriamFloat. Hier proef je de sfeer en kom je alles te weten over de TriamFloat Career Experience, speciaal opgezet voor startende L&D experts.

TriamFloat Career Experience (TFCE)

Ons traineeship, de TriamFloat Career Experience (TFCE), is een uniek werk- en leertraject en duurt een jaar. Tijdens de TFCE is er volop aandacht voor jouw ontwikkeling. Je volgt diverse cursussen en trainingen, krijgt begeleiding van ervaren L&D experts én je gaat direct voor een echte opdrachtgever aan de slag.

Inhousedag op 2 juni 2023 
Ben je nieuwsgierig naar de TFCE? Dan ben je van harte welkom op onze Inhousedag op vrijdagmiddag 2 juni 2023 van 15.30 - 18.00 uur. Meld je hier aan! 
 
Tijdens de inhousedag vertellen de onderwijskundig experts van TriamFloat je graag wat de TFCE inhoudt, ze nemen je mee in de diversiteit aan opdrachten die je als expert bij TriamFloat kunt doen én ze geven je een inkijkje in ons bedrijf. Ook organiseren we een interactieve workshop over gamen & leren. We sluiten de middag af met een borrel. 
 
Ben je na de inhousedag enthousiast over de TFCE en TriamFloat? Dan kun je solliciteren voor de TFCE-selectiedag op 3 juli 2023! De nieuwe rondes van de TFCE starten namelijk in september én oktober 2023. Bekijk ook alvast onze vacature voor de TFCE.

Aanmelden voor de Inhousedag 
Wil je naar de Inhousedag komen? Leuk, we maken graag kennis met je! Meld je aan via dit aanmeldformulier. Tot dan! 

Over TriamFloat

Wij zijn het grootste onderwijskundig bureau van Nederland – gevestigd in Utrecht – met meer dan 90 Learning & Development experts. Wij delen graag onze kennis over leren en ontwikkelen, bijvoorbeeld via blogsvlogs én via podcasts. Je kunt ons ook volgen op Instagram en LinkedIn.

Overzicht nieuws

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!