icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat
Nieuws 11/01/2020

Maak kennis met Rosanne, onze nieuwe Office Manager

Rosanne

We mogen weer een nieuw gezicht verwelkomen bij ons team: Welkom Rosanne!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik ben Rosanne van der Werf en ik ben sinds 1 februari gestart als Office Manager bij TriamFloat. Ik heb al ruime ervaring, want hiervoor heb ik meer dan 8 jaar als Office Manager bij Brunel gewerkt. Nu mag ik al mijn kennis en kunde in gaan zetten bij The Human Network en TriamFloat! Ik kijk er erg naar uit om deel uit te gaan maken van dit team en dit bedrijf!

Mijn naam is Rosanne en ik ben 37 jaar oud. Samen met Vincent woon ik in IJsselstein met 2 meiden, mijn dochter Mikki van 15 jaar en onze dochter Runa van 16 maanden. Een druk huishouden dus, met een puber en een dreumes in huis en dan nog mijn man, die als buschauffeur erg wisselende diensten heeft! Als ik tijd heb om even op de bank te zitten, lees ik het liefst een boek of kijken we naar een serie of film. Daarnaast ben ik dol op bordspellen en gaan we graag naar het theater of de bioscoop. Ook brengen we veel tijd door met onze families en vrienden.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Ik houd van ontzorgen. Dat betekent niet dat ik alles dat er van me gevraagd wordt zomaar doe, maar ik probeer er wel voor te zorgen dat iedereen zo soepel mogelijk de dag doorkomt zonder dat ze tegen al te grote struikelblokken aanlopen. En als ze die wel tegenkomen, ga ik kijken wat ik hier samen met hen aan kan doen. Daarnaast vind ik het leuk om te kijken naar hoe processen lopen en of dit efficiënter kan en bemoei ik me sowieso graag overal mee. Al deze dingen samen maken officemanagement een goed beroep voor mij!
 
Waarom heb je gekozen voor TriamFloat?
Officieel ben ik in dienst van The Human Network, maar ik werk voor TriamFloat. Toen de afdeling en de functie omschreven werden, voelde dit meteen als iets voor mij. Er is hier veel te doen en de functie moet hier opnieuw vormgegeven worden. Een leuke uitdaging waar ik erg veel zin in heb! Bovendien is dit een gezellige club mensen waar ik me vanaf moment één al welkom voelde.
 
Wat is jouw motto?
Mijn moeder zei vroeger altijd: “Choose your battles” en dat is een les die ik mijn leven lang al meeneem en probeer toe te passen, zowel privé als op mijn werk. Je kunt niet overal iets van vinden, of dat moet je in ieder geval niet altijd willen. Denk na voor je ergens aan begint of iets uitspreekt.

Waar kijk je het meeste naar uit? 
Office bij TriamFloat is lange tijd rommelig geweest. Nu zijn Linda en ik een team en samen zijn we van plan de rommel op te ruimen en er weer een strak lopend kantoor van te maken. Een flinke klus, maar wel heel leuk!

Overzicht nieuws

De consultants van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!