icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat
Nieuws 10/01/2022

"Mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van anderen vind ik inspirerend" 

TriamFloat

Wij verwelkomen onze nieuwe collega: Sonja Peters. Deze duizendpoot kan niet wachten om bijdragen te leveren aan de ontwikkeling van verschillende professionals. Ze stelt zichzelf aan ons voor!

Kun je jezelf voorstellen?

Ik ben Sonja Peters en start vanaf januari als consultant bij TriamFloat. Mijn achtergrond is in de zorg en het onderwijs in veel verschillende rollen en instellingen. Zo heb ik gewerkt als logopediste, als docente voor logopedie, trainer, coach, projectleider, coördinator, (strategisch) sparringpartner en als kwaliteitsmanager. Mijn ervaring is in het voltijd- en deeltijdonderwijs zowel regulier als commercieel.

Waarom heb je passie voor jouw vak?

Ik krijg er veel energie van wanneer ik voel dat wat ik doe ertoe doet. En dat is voor mij bij uitstek wanneer ik eraan bijdraag dat mensen zich steeds verder kunnen ontwikkelen. Veel mensen blijven zich een leven lang verder ontwikkelen d.m.v. cursussen, trainingen, hele opleidingen. Nou, daar mijn steentje aan bijdragen vind ik erg inspirerend!

Waarom heb je gekozen voor TriamFloat?

TriamFloat biedt mij de kans om al mijn diverse ervaring te combineren en vanuit mijn talenten te werken. Ik geniet ervan in te springen wanneer een probleem opgelost of iets nieuws ontwikkeld moet worden en dan ook weer te vertrekken wanneer 'de klus geklaard is'. En dan door naar de volgende opdracht. TriamFloat kan dat als geen andere opdrachtgever en met zo'n mooi palet aan opdrachtgevers bieden.

Wat is jouw motto?

Mijn (werk)motto is - door schade en schande geleerd - "werk vanuit vertrouwen en doe meer van waar je goed in bent". Keer op keer bleek dat key in mijn eigen ontwikkeling te zijn en zie ik om me heen dat - wanneer het om je persoonlijke loopbaanontwikkeling gaat dit toch wel is waar het om draait.

Waar kijk je het meeste naar uit?

Ik kijk ernaar uit om mijn vele nieuwe collega's te leren kennen! Een 'warm nest' van waaruit iedere consultant elke dag naar een andere opdrachtgever toe vliegt is voor mij belangrijk. Daarnaast ben ik erg benieuwd welke mooie opdrachten op me wachten en bij welke instellingen ik mag gaan werken!

Overzicht nieuws
TriamFloat
Sonja Peters /
L&D CONSULTANT

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!