icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat
Nieuws 26/05/2023

Solliciteer voor de TFCE-selectiedag op 3 juli 2023!

TriamFloat

Studeer jij bijna af als onderwijskundige? En zoek je een baan waarin je je verder kunt ontwikkelen? Dan is ons traineeship de ‘TriamFloat Career Experience (TFCE)’ iets voor jou!

Wat is de TriamFloat Career Experience?

De TFCE is een uniek werk- en leerprogramma van één jaar, waarbij je als net afgestudeerde onderwijskundige de kans krijgt om als volwaardig TriamFloat- expert een onderwijskundige interim opdracht uit te voeren bij een van onze opdrachtgevers.  
 
Door de opzet van de Career Experience is er veel tijd gereserveerd om te leren in de praktijk, van zowel de opdrachtgevers als onze eigen ervaren experts. Voor verdere ontwikkeling bieden wij op meerdere vlakken externe trainingen.  

  • Lees ook de verhalen van (oud)TFCE’ers Michelle, Anne en Mike over hun ervaringen! 
     

Selectiedag op 3 juli

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven onderwijskundigen en ben je enthousiast over de TFCE? Stuur ons dan je cv én motivatie (dat mag per brief of video) voor de TFCE. Solliciteren kan tot en met 25 juni 2023.  
 
Uiterlijk 26 juni hoor je of je bent uitgenodigd voor de selectiedag op 3 juli 2023 bij ons op kantoor. Houd deze dag dus alvast vrij in je agenda. Op deze dag kun jij jezelf presenteren aan de hand van een groepsopdracht en een individuele pitch. Je maakt kennis met onze collega’s en krijgt op deze manier een inkijkje in het dagelijks leven van een TriamFloat'er.   
 
Alle informatie die je nodig hebt over de selectiedag sturen we je toe met de uitnodiging. Als je bent uitgenodigd voor de selectiedag ontvang je ook een schrijfopdracht. We vragen je om deze ter voorbereiding op de selectiedag te maken. Op 4 juli hoor je of je bent geselecteerd voor de TFCE. Jouw TFCE-avontuur start op maandag 4 september óf op maandag 2 oktober 2023. Laat ons in jouw motivatiebrief weten op welke datum je graag wilt starten.

tr

Stuur ons je cv én motivatie

Bekijk voor meer info ook onze vacature voor de TFCE. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteren!

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!