icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
"Lerend spreekuur (op afstand)": stel nu jouw vraag aan onze professionals Lees meer
Werken bij Triamfloat
Event

TriamFloat organiseert Webinars over relevante thema's: schrijf jij je in?

triamfloat

TriamFloat organiseert de komende weken een aantal (gratis) webinars via Microsoft Teams. Tijdens deze interactieve webinars nemen onze professionals je mee in de laatste trends en ontwikkelingen én is er de mogelijkheid om vooraf vragen aan te dragen of deze tijdens de webinar te stellen. Houd onze agenda in de gaten, er komen steeds nieuwe webinars bij!

Webinar: 'Online Didactiek'

Eens te meer wordt de docent uitgedaagd om zich van zijn beste kant te laten zien als het om didactiek gaat. Want ook online blijven de volgende vragen belangrijk: ‘Wat wil ik studenten of leerlingen leren?’, ‘Hoe leer ik ze dat?’, ‘Hoe zorg ik dat ze leren?’ en ‘Hoe weet ik of ze leren?’

Dit vraagt om extra aandacht voor de lesvoorbereiding, omdat het nieuw is en omdat online onderwijs een eigen dynamiek kent die docenten nog aan het ontdekken zijn.

  • Didactiek
    woensdag 20 mei om 16:00 uur

Webinar: ‘Online leidinggeven aan L&D projecten’

Op 7 april deed Mark Rutte de oproep aan organisaties om zich te gaan voorbereiden op een 1,5 meter samenleving. Ook voor Learning & Development betekent dit een uitdaging om te gaan nadenken over hoe wij ons organiseren. Terug naar het normale leven wordt een proces van de lange adem en het is dan ook logisch om te veronderstellen dat we 2020 en 2021 zoveel als mogelijk op anderhalve meter moeten organiseren. Learning & Development-professionals komen een flink aantal uitdagingen tegen: het belang van leren moet duidelijker worden gemaakt, fysiek leren moet worden beperkt en het ontwerpen/ontwikkelen moet zoveel mogelijk op afstand worden georganiseerd.

Ben je nieuwsgierig geworden? Geef je leiding aan L&D-teams of ben je L&D-projectleider en ben je zoekende naar manieren om vanuit thuis zo effectief mogelijk L&D-projecten aan te sturen? Schrijf je dan in op de webinar “Online leidinggeven aan L&D-projecten”. Duur webinar 60 minuten.

  • Online leidinggeven aan L&D-projecten
    26 mei om 16.00 uur

Webinar: 'Onboarden op afstand met de 5 C’s'

Bedrijven doen veel moeite om werknemers aan zich te binden en snel op stoom te krijgen zodra zij in dienst zijn. Dit proces start wanneer een medewerker in dienst treedt, en eigenlijk zelfs al vanaf het eerste contact. Door middel van een goede onboarding geef je het proces van binden en op stoom krijgen van de medewerkers een vliegende start. TriamFloat legt graag het 5C model (Compliance, Clarification, Culture, Connection & Creativity) voor onboarding uit tijdens deze webinar.

  • Onboarden op afstand met de 5 C's 
    9 juni om 15:00 uur.

Wil je je opgeven voor één of meerdere van deze webinars?

Stuur dan een email naar office@triamfloat.nl en geef aan bij welke webinar je wilt aansluiten en of je een specifieke vraag hebt die je graag wilt voorleggen.

Overzicht nieuws

De consultants van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!