icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Triamfloat

Rutger Holtzer

Business Manager

Naast regisseur ben ik een echte sparringpartner. Door me goed voor te bereiden en structuur aan te brengen, creëer ik in contact flexibiliteit, openheid en denken in mogelijkheden. Door mijn scherpe waarnemingsvermogen en ‘voelsprieten’ in te zetten en te benoemen, zorg ik dat TriamFloat toegevoegde waarde levert.

Zoek voor de ontwikkeling van de organisatie van morgen sponsorship in de corebusiness en regel een stevige governance. Zó kun je met ‘leren en ontwikkelen’ de organisatie van morgen vormgeven. Sluit dicht aan bij de business en zit op de bijrijdersstoel, want leren en werken kunnen elkaar versterken. Let op dat je niet op de achterbank van de bus zit. Voor uitvoer van ‘leren’ voor vandaag geldt: efficiency en effectiviteit passen in een shared service omgeving. Start met de vraag: make or buy!

Business Manager