icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat

Creatief en altijd wetenschappelijk onderbouwd

TriamFloat

De kracht van TriamFloat is dat onze leeroplossingen altijd gebaseerd zijn op onderwijskundige kennis. Hoe creatief onze oplossingen ook zijn: altijd zit er een wetenschappelijke onderwijskundige basis onder. Daardoor groeiden we uit tot marktleider. We werken voor mooie, grote organisaties. Van ministeries tot onderwijsinstellingen. Van luchtvaartmaatschappijen tot supermarktketens.

Maak kennis met onze TriamFloaters

Wij ontwerpen en ontwikkelen impactvolle leeroplossingen en zorgen voor een boeiende leerervaring voor deelnemers. We dragen bij aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Bekijk onze teampagina

Ontdekkingsreis

Door hun wetenschappelijke achtergrond hebben onze experts inhoudelijke nieuwsgierigheid. TriamFloat ondersteunt dat. We bieden volop ruimte voor onderlinge ontmoetingen en het uitwisselen van ervaringen. Ook organiseren we regelmatig trainingen, workshops en gastcolleges. Ook is delen van ervaring onderling een sterk onderdeel van ons DNA. Natuurlijk draagt ook het werk bij onze opdrachtgevers bij aan de ontwikkeling van nieuwe kennis en ideeën. Ons werk is een voortdurende ontdekkingsreis waarvan we samen, experts en opdrachtgevers, wijzer worden.

Warm bedrijf

TriamFloat is een warm en zorgzaam bedrijf. We zijn geïnteresseerd in elkaar en helpen elkaar. We staan stil bij belangrijke gebeurtenissen in het leven van collega’s. TriamFloaters zijn sociale dieren. We zoeken elkaar ook op buiten werktijd. Regelmatig organiseren we een borrel, uitstapje of kennissessie.

TriamFloat Onderwijs

Het specialistenteam van TriamFloat Onderwijs wordt aangestuurd door Business Managers Steffi Waslander en Annick Mol. Zij bekijken welke onderwijsexperts het beste past bij de vraag én de onderwijsorganisatie.

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven

De experts van TriamFloat hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!