icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Triamfloat

TriamFloat biedt ervaren onderwijskundigen de kans om voor mooie bedrijven te werken

TriamFloat

Heb jij ervaring als onderwijskundige, ben je ondernemend, communicatief vaardig en heb je consultancy skills ontwikkeld? Heb jij een passie voor leren en ontwikkelen en wil je de beste oplossing voor de klant realiseren? Dan willen we graag kennis met je maken! We zoeken ervaren consultants met kennis van ons vakgebied. Hieronder vind je onze vacature.

Bekijk onze vacatures

Stage lopen bij TriamFloat

Bij TriamFloat zijn er verschillende mogelijkheden om stage te lopen. Wil je meer weten? Neem contact op met Remco Lieon, via remco.lieon@triamfloat.nl 

Midlancen: het beste van twee werelden

Een midlancer heeft de vrijheid van een ondernemer en tegelijkertijd de zekerheid en de collegiale omgeving zoals vaste medewerkers die hebben. Je krijgt de kans om je volledig te richten op je eigen groei in een stimulerende omgeving. Je werkt samen met andere ervaren collega’s én je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Meer over midlancen
klimmuur
Meedoen aan sportieve activiteiten
klimmuur
Meedoen aan sportieve activiteiten
vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk: TriamFloat in actie
triamfloat
Samen werken, samen leuke dingen doen
“Je voelt je écht ondernemer binnen een onderneming!”
Midlancer.nl

“Je voelt je écht ondernemer binnen een onderneming!”

Simon Janssens is een ervaren consultant op het gebied van Learning & Development én is sinds 2011 verbonden aan TriamFloat. Na een paar jaren in vaste dienst te zijn geweest, stapte Simon vier jaar geleden over naar een andere manier van werken: midlancen. “En daar heb ik geen seconde spijt van gehad: ik raad het iedereen aan. Door het verdienmodel krijg je als professional een andere houding en mindset: je voelt je echt ondernemer binnen een onderneming!”

Lees het interview op midlancer.nl

TriamFloat is altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste onderwijskundigen. Kom je een keer kennismaken?