icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Triamfloat

TriamFloat biedt ervaren onderwijskundigen de kans om voor mooie bedrijven te werken

TriamFloat

Heb jij ervaring als onderwijskundige, ben je ondernemend, communicatief vaardig en heb je consultancy skills ontwikkeld? Heb jij een passie voor leren en ontwikkelen en wil je de beste oplossing voor de klant realiseren? Dan willen we graag kennis met je maken! We zoeken ervaren consultants met kennis van ons vakgebied. Hieronder vind je onze vacature.

Bekijk onze vacatures

Stage lopen bij TriamFloat

Bij TriamFloat zijn er verschillende mogelijkheden om stage te lopen. Wil je meer weten? Neem contact op met Remco Lieon, via remco.lieon@triamfloat.nl 

Midlancen: het beste van twee werelden

Een midlancer heeft de vrijheid van een ondernemer en tegelijkertijd de zekerheid en de collegiale omgeving zoals vaste medewerkers die hebben. Je krijgt de kans om je volledig te richten op je eigen groei in een stimulerende omgeving. Je werkt samen met andere ervaren collega’s én je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Meer over midlancen
klimmuur
Meedoen aan sportieve activiteiten
klimmuur
Meedoen aan sportieve activiteiten
vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk: TriamFloat in actie
triamfloat
Samen werken, samen leuke dingen doen
“Door de vrijheid die ik krijg, voel ik me verbonden”
Midlancer.nl

“Door de vrijheid die ik krijg, voel ik me verbonden”

Margot (29) werkt als L&D consultant bij TriamFloat. Ze werkt nu bij Eneco, daarvoor bij NS. “Meteen vanaf het begin kom ik al bij mooie opdrachtgevers terecht. In korte tijd heb ik al veel werkervaring opgedaan. Ik ben blij met de vrijheid en waardering die ik krijg. Ik mag doen waar ik goed in ben. Misschien is dat wel de kern van het midlance-model.”

Lees het interview op midlancer.nl

TriamFloat is altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste onderwijskundigen. Kom je een keer kennismaken?