icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Triamfloat
Vacature

Functie Course Manager

Voor een belangrijke speler in de luchtvaartbranche in de omgeving Maastricht, zijn we op zoek naar een L&D professional die samen met TriamFloat deze functie kan invullen.

  • Locatie: Beek (Maastricht)
  • 38 uur per week (minder in overleg)
  • Per direct beschikbaar
  • Einddatum: 30 december 2022
  • Optie tot verlenging

Je wordt onderdeel van de Training Organisation (TO). Deze afdeling zorgt voor het selecteren en opleiden van nieuw operationeel personeel en het onderhouden van de vakbekwaamheid van zittend operationeel personeel.

Functie Course Manager

De Course Manager maakt onderdeel uit van het opleidingsteam en opereert onder verantwoordelijkheid van de Training Manager. De training op Beek bestaat uit een mix van training op de simulator, training in de praktijk, taaltraining (door middel van training op maat op locatie) en het leren van theorie. Op Beek is een simulator aanwezig waarop veelvuldig wordt getraind door de trainees. Zij worden ondersteund door coaches en door een team van drie pseudo pilots.

Als Course Manager Beek binnen het project ben je (mede)verantwoordelijk voor het faciliteren van de opleiding van de professionals in opleiding (12 personen in totaal op dit moment). Aangezien de trainees in verschillende fases van hun opleiding zitten en een verschillende achtergrond en behoefte hebben is het regelmatig nodig om training op maat te organiseren. Je geeft mede vorm aan de opleidingsontwikkeling en opleidingsinstrumenten. Daarbij bevorder je  zelfverantwoordelijkheid, zelfstudiegedrag en teamgedrag bij de groep. Dat betekent dat je ook goed in staat bent om door middel van gerichte vragen aan coaches en trainees de individuele leerbehoefte vast te stellen.

Ook ben je als Course Manager verantwoordelijk voor de ‘dagelijkse gang van zaken’ op het opleidingscentrum op Beek. Je bent degene die coördineert tussen het opleidingsteam en de Operatie waar nodig, je fungeert als aanspreekpunt voor diverse vragen en je regelt oplossingen voor situaties van diverse aard die zich op locatie voordoen. Je bent het vaste gezicht op de locatie, de ‘regelaar’ op de Unit, het klankbord voor trainees en coaches en een deskundige steun en toeverlaat.

Jouw profiel

De opdrachtgever is op zoek naar een kandidaat die voldoet aan het onderstaande profiel:

Je hebt een onderwijskundige achtergrond. Jouw kennis en vaardig­heden m.b.t. opleiden (opleidingsontwikkeling, didactiek, coaching) zijn goed. Je hebt, bij voorkeur, kennis en/of ervaring in een ATM gerelateerde operationele omge­ving (kennis/ervaring van de luchtvaart is een pré). Je bent bereid je verder te ontwikkelen op het gebied van relevante kennis van de luchtvaart indien nodig.

Je hebt inlevingsvermogen, waardoor je je makkelijk kunt verdiepen in het leerproces van een trainee. Je herkent jezelf in kenmerken als flexibel, ‘doorpakken’, energiek, zelfstandig, verantwoordelijkheidsgevoel, creativiteit én ‘spin in het web’. Je hebt ervaring in het werken met professionals en gevoel voor verhoudingen, met name in een professionele bureaucratie. Verder stel je hoge eisen aan je eigen prestaties en die van anderen. Je bent communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.

Je bent fulltime beschikbaar en woont in de omgeving van Beek (Maastricht).

Meer weten?

Neem contact op met Executive Business Manager Remco Lieon,
via 
06 - 446 30 557 of remco.lieon@triamfloat.nl

Reageren kan tot 7 januari.

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze professionals? Stuur ons jouw cv!

Direct Solliciteren
  • Locatie: Beek (Maastricht)
  • 38 uur per week (minder in overleg)
  • Per direct beschikbaar
  • Einddatum: 30 december 2022
  • Optie tot verlenging

Wil je meer informatie?