icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
"Lerend spreekuur (op afstand)": stel nu jouw vraag aan onze professionals Lees meer
Werken bij Triamfloat
Vacature

Heb jij een passie voor leren en wil je als FreeFloater aan de slag bij TriamFloat?

TriamFloat is marktleider in Nederland in onderwijskundige dienstverlening. We hebben opdrachtgevers uit alle branches, door het hele land. Het leren en ontwikkelen van mensen en organisaties is onze passie. Wij zijn op zoek naar ervaren én startende L&D professionals om onze groeiambities verder waar te kunnen maken.

  • Freelance
  • Utrecht
  • HBO/WO werk- en denkniveau

Wat houdt de functie in?

Stiekem vinden wij de naam FreeFloater best geniaal, het typeert namelijk uitstekend wat wij zoeken: een professional die kiest voor vrijheid maar het ook belangrijk vindt om verbinding te maken met een groep mensen die dezelfde passie deelt, namelijk leren en ontwikkelen.

Als FreeFloater voer je bij diverse opdrachtgevers door heel Nederland L&D interim opdrachten uit. Dit kan zijn binnen zakelijke dienstverlening, overheid, zorg, onderwijs of techniek & industrie.

De leeroplossingen die onze opdrachtgevers vragen, zijn divers en vaak gekaderd. Als TriamFloat hebben wij naam en faam opgebouwd op het gebied van ontwerpen- en ontwikkelen van leeroplossingen. Denk hierbij aan het ontwerpen van leerlijnen, academies en het ontwikkelen van (blended) leermaterialen. Wij voeren ook onderzoek uit en ontwikkelen (opleidings)beleid.

Het ontwerpen en ontwikkelen van passende leeroplossingen is je passie! Je bouwt een academie, ontwerpt leerlijnen, ontwikkelt leermaterialen, voert onderzoek uit of ontwikkelt (opleidings)beleid. Ook ontwerp je innovatieve leerprogramma’s passend bij de ontwikkelingen in de markt. Je levert een belangrijke bijdrage aan de groei van ons bedrijf.

Welk profiel zoeken we?

We zoeken FreeFloaters die een passie voor leren hebben. Dat betekent dat je als zelfstandige (ZZP) voor ons aan het werk gaat. Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau en hebt d.m.v. studie of arbeidsverleden jezelf aantoonbaar bekwaamt in het onderwijskundige/L&D werkveld.

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring, je bent een verbinder en blijft graag up-to-date. Je kunt zelfstandig werken binnen verschillende organisaties, je bent communicatief sterk en toont initiatief. Jezelf ontwikkelen is je tweede natuur. Je gaat voor de beste oplossing voor de klant en probeert het maximale te bereiken. Je houdt ogen en oren open voor nieuwe kansen, bent digitaal vaardig en hebt ervaring met leren op afstand.

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende en gevarieerde werkomgeving, waarin je bij een grote verscheidenheid aan klanten opdrachten uitvoert. Ook al ben je FreeFloater, alle TriamFloaters zijn je klankbord en voeden je graag met hun ideeën en ervaringen (en natuurlijk omgekeerd).

Wat is de procedure?

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven professionals? Stuur ons dan jouw cv en korte motivatie waarom je voor ons opdrachten wilt uitvoeren. Na het insturen van je CV en motivatie maken we graag kennis met jou (online of fysiek). Tijdens dit gesprek bespreken we jouw arbeidsverleden en expertise en bevragen/observeren wij jouw consultant skills die je succesvol maken op een opdracht.

Na een succesvol gesprek deel je met ons jouw beschikbaarheid, maximale reisduur en overige voorkeuren. Op het moment dat er een passende opdracht voorbijkomt (of misschien is deze er al), nemen wij met jou contact op en leggen we e.a. vast in een overeenkomst van opdracht.

Heb je interesse?

Stuur dan je sollicitatie via het contactformulier. Heb je vragen? Neem dan contact op via office@triamfloat.nl

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze professionals? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren
  • Freelance
  • Utrecht
  • HBO/WO werk- en denkniveau

Meer weten over deze vacature?