icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Triamfloat
Vacature

Learning & Development consultant

TriamFloat is de marktleider in Nederland voor interim onderwijskundige oplossingen en opleidingskundig advies. We hebben opdrachtgevers uit alle branches, door het hele land. Het leren en ontwikkelen van mensen is onze passie. Wij blijven groeien en zijn daarom altijd op zoek naar professionele Learning & Development consultants.

  • Midlancen
  • 32 uur
  • Utrecht

Wat houdt de functie in?
Als Learning & Development consultant heb je onderwijskundige opdrachten bij diverse opdrachtgevers in verschillende branches. Dit kan zijn binnen de zakelijke dienstverlening & retail, overheid, zorg & welzijn, onderwijs of techniek, logistiek & industrie. Je ontwerpt en ontwikkelt leermaterialen en leerlijnen, bent onderwijskundig projectleider, voert onderzoek uit, ontwikkelt (opleidings)beleid of bouwt een academie. Het is voor ons vanzelfsprekend dat consultants, net zo gepassioneerd zijn voor het vak als wij, zichzelf willen blijven ontwikkelen, een bijdrage leveren aan de groei en inhoud van ons bedrijf en het leuk vinden om met andere TriamFloaters samen te werken.

Naar welk profiel zijn we op zoek?
We zoeken ondernemende consultants met een onderwijskundige opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring. Je hebt een netwerk opgebouwd binnen Learning & Development en of in het onderwijs. Je hebt passie voor je vak en blijft graag up to date. Je kennis op peil houden is een tweede natuur voor je. Je gaat voor de beste oplossing voor de klant, werkt daarin met hen samen en probeert het maximale te bereiken. Je wilt minimaal 32 uur per week bij ons werken.

Wat bieden we jou?
We werken met je samen op basis van de midlance-constructie. Een ondernemende contractvorm met een vast dienstverband en variabel salaris op basis van een vast percentage van het verkooptarief. Er geldt een basissalaris voor de eventuele periodes waarin je geen opdracht uitvoert. Je verdient een substantiële beloning en in geval van ziekte of geen opdracht ben je toch verzekerd van inkomen. Ook de administratieve druk, belastingwetgeving, de nieuwe modelovereenkomsten (DBA wetgeving) gaan volledig aan je voorbij. TriamFloat regelt alle (administratieve) zaken. Verder bieden wij een netto onkostenvergoeding, leaseregeling en uitstekende employee benefits. Jij staat aan het stuur. Het geeft je de vrijheid en ruimte om jouw werk-privé balans goed te organiseren (al ben je daarin natuurlijk altijd ook afhankelijk van je opdrachtgever).

Wat is de procedure?
Op basis van je CV en motivatie gaan we na of we nader met je willen kennis maken. Je voert het kennismakingsgesprek met twee Business Managers van TriamFloat. Daarna volgt mogelijk een tweede gesprek met twee consultants van TriamFloat. Het verzorgen van een projectpresentatie is onderdeel van het tweede gesprek. Afsluitend wordt een arbeidsvoorwaardengesprek gevoerd.

Heb je interesse?
Stuur dan je sollicitatie via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem dan contact op via office@triamfloat.nl Wij vinden het leuk als je een filmpje meestuurt als onderdeel van je sollicitatie. Dit is geen vereiste.

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze professionals? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren
  • Midlancen
  • 32 uur
  • Utrecht

Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met je gegevens. Daarom hebben we een helder beleid opgesteld.