icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Triamfloat
Vacature

Meld je aan voor de nieuwe lichting TriamFloat Consultancy Experience (TFCE) vanaf februari 2022!

Ken je de TFCE al? Waarschijnlijk heb je het al eens voorbij zien komen in je tijdlijn of ken je iemand die dit programma heeft doorlopen? De TFCE is een uniek werk- en leerprogramma waarbij je als net afgestudeerde onderwijskundige de kans krijgt om als volwaardig TriamFloat consultant een onderwijskundige opdracht uit te voeren bij één van onze klanten. Daarnaast is er veel tijd gereserveerd om te leren in de praktijk.

 • Utrecht
 • 36 uur
 • Vast dienstverband

De complexiteit van 2 banen tegelijk?

Eigenlijk solliciteer je bij TriamFloat op 2 banen tegelijk, die van onderwijskundige en die van consultant. Het onderwijskundige gedeelte zit wel goed, je bent immers niet voor niets (bijna) afgestudeerd in dit vakgebied. Dan de rol van consultant; een rol waarin je bij iedere opdracht in contact komt met andere opdrachtgevers met ieder zijn eigen wensen en behoeften. Dat maakt dat je als consultant flexibel en organisatiesensitief moet zijn. Uiteraard begeleiden we je in de verdere ontwikkeling van deze competenties.

Als onderwijskundige bij TriamFloat haal je altijd de content (inhoud) uit de organisatie waar je op dat moment een opdracht hebt. Tijdens gesprekken met inhoudsdeskundigen zijn goede gespreksvaardigheden cruciaal. Hoe kun je snel en efficiënt boven tafel krijgen wat de doelgroep dient te weten, begrijpen en/of moet kunnen toepassen? Veel bedrijven en organisaties leunen op jouw expertise, heel leuk maar ook best spannend dus!

Wat kun je verwachten van het programma?

In het eerste half jaar ga je veel leren maar dan wel via het ‘learning by doing’ principe, want we hebben al snel een opdracht voor je. Een opdracht bij één van onze trouwe klanten die het fijn vindt om een jonge en frisse onderwijskundige in te zetten en die tijd en ruimte heeft om jou in de praktijk te begeleiden. Deze klant begrijpt dat jij nog aan het leren bent en daar tijd voor nodig hebt. Je krijgt een ingekaderde opdracht en bij voorkeur voer je deze samen met een collega TriamFloater uit.

In het 1e jaar bij TriamFloat ontwikkel je voornamelijk leerinterventies. Dit doe je binnen diverse branches: onderwijs, overheid, zorg, industrie en zakelijke dienstverlening. Voordat de door jou gemaakte leeroplossing wordt opgeleverd aan de klant, kijkt er in het begin altijd een andere TriamFloater met je mee. Zo bouw je vertrouwen op, ontdek en leer je en werk je efficiënt.

Tijdens het uitvoeren van een opdracht bij de klant heb je nauw contact met je persoonlijke buddy van TriamFloat waar je al je vragen aan kunt stellen. Je komt daarnaast regelmatig ‘thuis’ bij TriamFloat waar je aan de slag gaat, samen met je mede TFCE’ers, met interessante workshops en trainingen om verder te groeien en te ontwikkelen als consultant.

Laten we je onderwijskundige ontwikkeling dan helemaal los?

Natuurlijk niet! Er is binnen het TFCE programma ook voldoende focus op je verdere onderwijskundige ontwikkeling. Denk aan onderwijskundige intervisie, lidmaatschap van inhoudelijke themagroepen zoals Immersive Learning & Onboarding en andere initiatieven op dit gebied.

Naar wie zijn we op zoek?

 • Je bent (bijna) afgestudeerd op WO-niveau in de richting van onderwijskunde/onderwijswetenschappen of hebt een relevante studie gevolgd op dit gebied;
 • Relevante werkervaring is een pré, maar niet meer dan 1 jaar (zodat het TFCE programma goed aansluit);
 • Je hebt een passie voor leren en bent specifiek geïnteresseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van leeroplossingen;
 • Je bent sociaal vaardig, kunt jezelf makkelijk presenteren en beschikt over een hoge mate van zelfredzaamheid; 
 • Je beheerst Engels in woord en geschrift (pré);
 • Je bent de eerste 7 maanden 36u per week inzetbaar en kan daarna 32/36/40 uur gaan werken;
 • Je bent bereid om te reizen binnen Nederland en stelt je hierin flexibel op;
 • Je beschikt over een rijbewijs B, of hebt de ambitie dit op korte termijn te halen.

Hoe ziet het proces eruit?

Als je enthousiast bent over de TFCE en dit als je eerste droombaan ziet, stuur ons dan een motivatiebrief en CV. Je mag ook een filmpje maken om jezelf voor te stellen, die keuze is aan jou.

Als je motivatie en CV voldoende aanleiding geeft, nodigen we je uit voor een schrijfopdracht en onze online speeddate sessie. Tijdens deze sessie kunnen we kort kennismaken en krijg je de ruimte om vragen te stellen. Ook ontvang je een uitnodiging voor onze TFCE-selectiedag. Op deze ochtend presenteer jij jezelf aan ons, je medesollicitanten en een aantal toekomstige collega’s. Naast het presenteren van jezelf, maak je een opdrachten in groepsverband. Na de selectiedag kiezen wij de TFCE’ers die definitief een plek hebben verdiend in ons programma.

Belangrijke data

 • 4 januari 2022 is de sluitingsdatum van deze vacature.
 • Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je van ons een reactie met daarbij een uitnodiging voor een speeddate sessie en de TFCE-selectiedag.
 • Op 6 januari ontvang je de schrijfopdracht.
 • Dinsdag 11 of woensdag 12 januari nodigen we je uit voor de digitale speeddate sessie.
 • Maandag 17 januari vindt de TFCE-selectiedag plaats bij ons op kantoor.
 • 1 februari: de start van jouw TFCE-avontuur! 

Heb je vragen?

Laat het ons weten! We zullen je vraag persoonlijk en zo snel mogelijk beantwoorden. Je kunt contact opnemen per mail via office@triamfloat.nl of telefonisch via 030 - 890 54 30.

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze professionals? Stuur ons jouw cv!

Direct Solliciteren
 • Utrecht
 • 36 uur
 • Vast dienstverband

Meer informatie? Neem contact op