icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
"Lerend spreekuur (op afstand)": stel nu jouw vraag aan onze professionals Lees meer
Werken bij Triamfloat
Vacature

Onderzoeksstage bij TriamFloat

Wij zijn op zoek naar een student Onderwijswetenschappen (WO) die binnen onze organisatie een stageonderzoek zou willen uitvoeren.

  • Utrecht
  • Stage

Wie zijn wij?
De kracht van TriamFloat is dat onze leeroplossingen altijd gebaseerd zijn op onderwijskundige kennis. Hoe creatief onze oplossingen ook zijn: altijd zit er een wetenschappelijke onderwijskundige basis onder. Daardoor groeiden we uit tot marktleider. We werken voor mooie, grote organisaties. Van ministeries tot onderwijsinstellingen. Van luchtvaartmaatschappijen tot supermarktketens.

Omdat wij blijvend wetenschappelijk willen onderzoeken wat de beste leeroplossingen zijn, werken wij graag samen met universiteiten en studenten. Ook dit halfjaar zijn wij weer op zoek naar een creatieve, onderwijskundige en hands-on student, die met zijn of haar onderzoek de kennis binnen onze organisatie wil aanvullen.

Onderzoeksopdracht
Blended Learning was al een feit binnen onderwijskundig Nederland. In de afgelopen maanden zijn nog meer organisaties de klassikale trainingen gaan verschuiven naar online leeroplossingen. Echter, het rendement of beter gezegd het effect van online leren, daar is nog niet echt onderzoek naar gedaan. Wat levert online leren op ten opzichte van klassikaal leren? Tijd om hier een onderzoek naar te starten. Doe jij met ons mee?

Hoe werkt het?
Wanneer je interesse hebt in een stage bij onze inspirerende organisatie, stuur dan voor 15 augustus het volgende naar office@triamfloat.nl

  • Jouw CV waarin je op je meest creatieve manier jezelf laat zien aan ons.
  • Een motivatie (op welke manier dan ook) waarin je helder naar voren brengt waarom jij de stagiair bent die wij zoeken en waarom? Neem hierin ook alvast mee hoe je het onderzoek zou willen invullen.

Uiterlijk 24 augustus hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze professionals? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren
  • Utrecht
  • Stage