icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Triamfloat
Vacature

Vacature Learning & Development

TriamFloat is de marktleider in Nederland in opleidingskundig advies. We hebben opdrachtgevers uit alle branches, door het hele land. Het leren en ontwikkelen van mensen is onze passie. Wij zijn op zoek naar een Learning & Development consultant om onze groeiambities waar te kunnen maken.

  • 32 uur
  • Utrecht
  • WO werk- en denkniveau

Wat houdt de functie in?

Als Learning & Development consultant doe je onderwijskundige opdrachten bij diverse opdrachtgevers in verschillende branches. Dit kan zijn binnen de zakelijke dienstverlening & retail, overheid, zorg & welzijn, onderwijs of techniek, logistiek & industrie. Je bouwt een academie, ontwerpt leerlijnen, ontwikkelt leermaterialen, voert onderzoek uit of ontwikkelt (opleidings)beleid. Het is voor ons vanzelfsprekend dat consultants zichzelf ontwikkelen en een bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf.

Naar welk profiel zijn we op zoek?

We zoeken ondernemende consultants met een onderwijskundige opleiding en 5 tot 10 jaar werkervaring. Je hebt een netwerk opgebouwd. Je hebt passie voor je vak en blijft graag up to date. Jezelf ontwikkelen is een tweede natuur voor je. Je gaat voor de beste oplossing voor de klant en probeert het maximale te bereiken. Je houdt ogen en oren open voor nieuwe kansen. Je wilt minimaal 32 uur per week bij ons werken.

Wat bieden we jou?

We bieden je een uitdagende en gevarieerde werkomgeving, waarin je bij een grote verscheidenheid aan klanten opdrachten doet. Je collega’s zijn je klankbord en voeden je graag met hun ideeën en ervaringen. Voor senior consultants werken wij met het midlance-model; een specifieke aantrekkelijke contractvorm die recht doet aan de ervaring en verantwoordelijkheid die een senior meebrengt.

Meer over midlancen

Wat is de procedure?

Op basis van je CV en motivatie gaan we na of we nader met je willen kennis maken. Je voert het kennismakingsgesprek met twee Business Managers. Daarna volgt mogelijk een tweede gesprek met de directeur en een consultant. Het verzorgen van een projectpresentatie is onderdeel van het tweede gesprek. Afsluitend wordt een arbeidsvoorwaardengesprek gevoerd.

Heb je interesse?

Stuur dan je sollicitatie via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem dan contact op via office@triamfloat.nl
Wij vinden het leuk als je een filmpje meestuurt als onderdeel van je sollicitatie. Dit is geen vereiste.

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze professionals? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren
  • 32 uur
  • Utrecht
  • WO werk- en denkniveau

Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met je gegevens. Daarom hebben we een helder beleid opgesteld.